T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Dörtyol Devlet Hastanesi

AyhanGORGEN.jpg
                Ayhan Görgen
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

1969 da Dörtyol' da doğdu. İlk- Orta -Lise tahsilini Dörtyol' da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulundan ve AÖF İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2015 yılınden beri Dörtyol Devlet Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

mdryrdmcıkenan.JPG
              Yusuf Kenan Cıncık
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

1982 yılında Kahramanmaraş/Andırın' da doğdu. İlk ve orta öğrenimini orada yaptı. 2001 yılında Sağlık Meslek Lisesinden mezun olarak göreve başladı. 2003 yılında Balıkesir Üniversitesi Sağlık Yüksekokulundan mezun oldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü; Balıkesir 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği ve Dörtyol Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2012 yılından beri İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak hizmet vermektedir.