T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Dörtyol Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 15/10/2018

Hüseyin METİN
İdari ve Mali İşler Müdürü

1984 Yılında Payas İlçesinde doğdu.  İlk öğrenimini Payas Şehit Çevik ilkokulunda ,  liseyi  Osmaniye Açık Öğretim Lisesinde  okumuştur. Yüksek okulunu  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi   Vergi uygulamaları ve muhasebe bölümünden, Lisans Anadolu üniversitesi İşetme bölümünden  ve  aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Adalet bölümünden mezun olmuştur.2009 yılında Sağlık Bakanlığına Veri Hazırlama Ve Kontrol İşletmeni olarak atandı. 2009-2012 yılarında Hatay Dörtyol Ağız ve DİŞ Sağlığı merkezinde Satınalma biriminde  çalıştı.2013-2015 yılları arasında  Hatay İli Kamu Hastaneler Birliğinde  İhale ve Muhasebe Uzmanı olarak Gider gerçekleştirme birim sorumluluğu ve Muhasebe Yetkilisi Yardımcılığı görevini yaptı.2015 yılında  Dörtyol Devlet Hastanesinde İdari ve Mali işler Müdürü olarak atandı ve halen görevini yürütmektedir.Evli ve 2 çocuk Babasıdır.